Susret “BEZGRANIČNA LJUBAV”

Dragi naši pastiri, župnici, svećenici, redovnici i redovnice – hvaljen Isus i Marija i blagoslovljeni vam ovi uskrsni dani.

Vjerujemo da ste i sami primijetili kako se u našim župama sve više katoličkih samaca, odnosno osoba srednjih godina koje, iako za tim čeznu, još nisu ostvarili katolički brak.

Zbog toga vam želimo predstaviti našu inicijativu koju ostvarujemo kroz platformu katSus.org. Osnovala ju je dr. sc. Gudrun Kugler u Austriji prije gotovo 20 godina, djeluje u Hrvatskoj od 2014. godine a od Stepinčeva ove godine proširila i na Bosnu i Hercegovinu. Glavna je misija – olakšati povezivanje i upoznavanje katolika koji su se opredijelili za bračni poziv, koji dijele vjeru i vrijednosti.

Duhovnik susreta je fra Željko Klarić, povjerenik za Pastoral obitelji Šibenske biskupije, a održat će se u subotu i nedjelju, 11. i 12. svibnja 2024., uz samu granicu RH/BiH – u svetištu Doljani i prekrasnom parku prirode Hutovo Blato, u suradnji s Župom Uznesenja Blažene Djevice Marije – Dračevo.

Više o susretu “BEZGRANIČNA LJUBAV” možete pronaći ovdje: https://www.katsus.org/ct/index.php?id=5&date=vHBX5Yqt

Susret je namijenjen osobama u dobi od 27-50 godina, koje žele sklopiti katolički brak, a prijavnica je ovdje https://forms.gle/9akZTmapnhXH1kdH8

Ovim putem molimo da nas podržite i predstavite našu inicijativu u vašim župama, zajednicama i web stranicama kako bismo potaknuli što više vjernika da se uključe. U prilogu ćete naći i plakat za Duhovni izlet “Bezgranična Ljubav” – DOLJANI-HUTOVO BLATO koji možete koristiti na vašim web stranicama i oglasnim pločama.

Preporučamo da posjetite stranicu https://www.katsus.org/ gdje je više informacija o izletu, ali i o online upoznavanju katolika samaca.

Kako smo se i mi sami upoznali na ovoj platformi, prihvatili smo ovo poslanje i želimo ponuditi što više sadržaja za katolike samce u BiH. Otvoreni smo za sva pitanja i suradnju!

Preporučamo naša nastojanja u vaše molitve,

Srdačan pozdrav,

Drina i Emil Brajković, Administratori katSus.org za Bosnu i Hercegovinu Kontakt: 063-11-99-23; whap: 00-385-91-570-8604

https://www.katsus.org/katsusorg/public-subpages/footer-menu/kontakt